PROFIL

PR handler om personlige relationer.


Effektiv PR handler om personlige relationer - og det er dét vi arbejder med til dagligt - skabe relationer og arbejde personligt med dem. Vi formidler vores kunders budskaber til de rette medier.
Vi får brands til at opnå større synlighed og brand awareness med strategisk og personlig PR.

Med mange års erfaring i mediebranchen inden for salg, marketing og PR har vi et stærkt netværk i branchen og en solid indsigt i, hvordan et brand får succes. Vores erfaring giver en helt særlig knowhow, der gør, at vi kan knytte de rigtige brands og de rigtige medier sammen. Vi er et stærkt PR team på tre, som arbejder tæt, personligt og passioneret med vores brands indenfor mode, skønhed og livsstil. Vi foretrækker at repræsentere udvalgte brands, som vi brænder for, og sætte all in for, at de opnår større og mere målrettet synlighed.

Fra kontoret i Hellerup arbejder vi med en anerkendt imagebank og et digitalt fremfor fysisk showroom. Vores imagebank giver pressen adgang til vores kunders billedmateriale, når de har brug for det. Vi foretrækker at allokere vores ressourcer til personligt og proaktivt PR arbejde. Pressepræsentationer afholder vi to gange om året på STAY Copenhagen i en 150 kvm New Yorker lejlighed. Presse events afholder vi i vores kunder showroom, og på locations i København.

Med stærk æstetik, sans for det visuelle og et kritisk øje formår vi at have lange samarbejder med vores kunder fordi vi leverer ærlige og flotte resultater.