PROFIL

Maria Steven - din PR agent


Hvis der er én ting, jeg kan, så er det at skabe relationer og arbejde personligt med dem.

Allerede under min uddannelse på Copenhagen Business School, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville arbejde med brands, få dem til at vækste og skabe resultater. Og da jeg forlod skoletiden med en kandidat i International Marketing and Management, gjorde jeg det.

Først i otte år i medie- og modebranchen, siden med BLITZ PR, som jeg stiftede i 2010. Drømmen er stadig den samme, nemlig at få stærke brands til at blive endnu stærkere - nu bare med god PR.

Som PR-agent arbejder jeg tæt, personligt og kontinuerligt med mine brands. Jeg foretræk- ker at repræsentere en række udvalgte brands, som jeg brænder for, og sætte all in på, at de opnår større og mere målrettet synlighed.

Med mine mange år i mediebranchen inden for salg, marketing og PR har jeg et stærkt netværk og en solid indsigt i, hvordan et brand får succes med den rette marketings- og PR-strategi. Min erfaring har givet mig en helt særlig knowhow, der gør, at jeg kan knytte de rigtige brands og de rigtige medier sammen. Jeg har sans for det visuelle, en stærk æstetik og et kritisk øje.

signatur